Byens Hegn

august 20th, 2012 § Kommentarer slået fra § permalink

Så nærmer ferniseringen sig så småt til Copenhagen Art Festival - Festivalen fik bevilliget 8 meter på Kongens Nytorv til mine fotos fra mine workshop forløb. På skiltet kommer til at stå:

Balance, sammenhold og udelukkelse er nogle af nøgle- begreberne bag billedkunstneren Tina Scherzbergs store, runde fotografier af børn. Billederne viser børn forme udsagn med deres kroppe, der alle fortolker temaet fælleskab. De ni forskellige kropsskulpturer er blevet til i forbindelse med Copenhagen Art Festivals ambassadør- program, og er en del af et kollektivt kunstprojekt med titlen Forming Circles. Elever og lærere fra fire skoleklasser i forskellige dele af hovedstadsområdet har medvirket. Skolerne er Sønderbroskolen, Byvangskolen, Løjtegårdsskolen og Albertslund Lilleskole. Forming Circles kan sammen med festivalens øvrige ambassadørprojekter opleves i Nikolaj Kunsthal.

 

Stærke mænd fra Kailow hjælper med at hænge op, mens jeg dirigerer…

Poster flere fotos senere når skiltet også er oppe…

 

 

Workshop med Byvangskolen 4. dag

august 6th, 2012 § Kommentarer slået fra § permalink

Jeg måtte, på denne sidste workshopdag, indse at eleverne kun nåede at fuldføre deres linoleumstryk, og ikke den gruppeopgave hvori deres figurer skulle indgå i en ny sammenhæng. Alle eleverne arbejder videre, i samarbejde med deres lærere, om at nå det inden udstillingen. Og ellers finder vi på noget sjovt til selve ophængningen af værkerne.

Eleverne kan ihvertfald være stolte af deres arbejde!!

Workshop med Byvangskolen 3. dag

august 6th, 2012 § Kommentarer slået fra § permalink

Efter en lang togrejse ankommer jeg til den lille hyggelige skole Byvangskolen, hvor jeg bliver mødt af afventende og positive børn. Vi er nu klar til de sidste 2 dages arbejde inden vi ses til slut august nemlig til ophængning af alle vores værker til Copenhagen Art Festival!

Oplægget er linoleumstryk. Alle elever skal vælge en tegneseriefigur de vil arbejde videre med. Figuren skal være en figur de kan identificere sig med, den måtte gerne være i bevægelse.Tanken er at de til slut arbejder sammen i grupper og lader deres figurer møde hinanden og dermed skabe en lille fortælling om fællesskab.

Eleverne brugte meget lang tid på at finde den helt rigtige figur, og da linoleum var et nyt medie for dem, fremførte jeg en lang introduktion, så vi ikke endte med afskårne fingre. Eleverne arbejdede meget koncentreret med at skære og de to workshopdage fløj afsted…